Tarieven & 
Behandelingen

Voordat we de behandeling van uw hoofdpijn of migraine starten, vult u een hoofdpijn vragenformulier in. Aan de hand van dit formulier, een persoonlijk gesprek en verkregen uitslagen van reeds eerder uitgevoerde onderzoeken via huisarts of neuroloog (zoals bijv. een MRI en röntgenfoto’s) volgt een voorlopige diagnose en kunnen we mogelijke nekbetrokkenheid vaststellen op grond van uw presentatie van uw hoofdpijn- en migraine klachten. Over het algemeen kunnen we stellen dat als uw hoofdpijn of migraine zich aan 2 zijden van het hoofd bevindt, zich binnen 1 hoofdpijn- of migraineaanval van links naar rechts verplaatst (of vice versa) of zich dan alleen links, dan alleen rechts bevindt van uw hoofd of na trauma, dat dit een duidelijk aanwijsbare indicaties zijn voor betrokkenheid van de nek in uw hoofdpijn- en migraine klachten.

Tarieven

Voorafgaand aan de intake en behandeling ontvangt u ter invulling een uitgebreide hoofdpijnklachten vragenlijst. De intake zal 1 uur in beslag nemen waar de ingevulde vragenlijst zal worden besproken en er zal worden bepaald of uw nek een rol speelt in uw hoofdpijn/migraine klachten. Indien u hoofdpijn heeft tijdens de eerste intake, moeten we om nek betrokkenheid aan te tonen, de hoofdpijn ter plekke kunnen verminderen en indien u geen hoofdpijn heeft zou tijdens de eerste intake uw typerende hoofdpijn (plek en pijn) kunnen worden gereproduceerd.

Intake

€200

/eenmalig

60 minuten

Aantonen/ uitsluiten nekbetrokkenheid + behandeling

Bespreking vragenlijst

Vervolg behandelingen

€90

/consult

30 minuten

Persoonlijke behandelingen op maat

Aangevraagde verslaglegging

€85

/eenmalig

Gereserveerde tijd voor een behandeling welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt in rekening gebracht met de onderstaande tarieven voor niet nagekomen afspraken:
1. Intake en behandeling (1uur) - €100
2. Consult (half uur) - €45

Let op

Zorgverzekering
& declaraties

Indien u de declaraties indient bij uw zorgverzekeraar kan het zijn dat deze niet of gedeeltelijk vergoed zullen worden. U zou recht moeten hebben op een restitutie bedrag voor manuele therapie van uw eigen zorgverzekeraar. Deze bedragen kunnen dus verschillen per zorgverzekeraar.

Na 4 tot 5 behandelingen moet er een significant verschil aantoonbaar zijn (intensiteit van de pijn vermindert, frequentie hoofdpijn vermindert en/of hoofdpijn klachtenvrij), om door te kunnen en willen gaan met de behandeling en een goede uitkomst te verwachten. Geen onnodig lange behandeltrajecten en dure uitgaven zonder resultaat.

Eindelijk af van hoofdpijn- of migraineklachten?

Neem contact op voor een intake, en ondervind de effectiviteit van onze aanpak.

Neem contact op