De Internationale Hoofdpijnkliniek is een zelfstandige behandelkliniek en gespecialiseerd in een unieke techniek om hoofdpijn en migraine te behandelen en te verhelpen. Behandeling vindt plaats middels de Watson Headache® Approach.

Hoofdpijnconsultant PollyAnne van Rookhuijzen (geregistreerd master Manueel therapeut en fysiotherapeut en credential McKenzie therapeut) heeft ervoor gekozen na 25 jaar musculoskelatale klachten (met name wervelkolom gerichte klachten) te hebben behandeld, zich te specialiseren op het gebied van hoofdpijn/migraine behandelingen en zo een nog betere patiëntenzorg te bieden.
Zij heeft de gehele opleiding binnen de Watson Headache® Institute doorlopen in Delden (NL, level 1) en Sydney Australie (level 2 en 3). Zij heeft level 1, 2 en 3 (theorie examen en patiënten behandeling) succesvol afgerond op de Watson Headache® Institute en heeft de mogelijkheid gehad samen te werken met Dean Watson in de Watson Headache® Clinic in Sydney en Adelaide.

PollyAnne van Rookhuijzen is de eerste officieel level 3 gecertificeerde hoofdpijnconsultant in Europa van het Watson Headache® Institute.

Certificaat

Aanvullende gegevens